Livrare Gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 199 lei. Pentru comenzile cu valoare mai mica de 199 lei, taxa de livrare este de 22 lei. Livrarea comenzilor se face prin curierat rapid, in 24 – 48 ore lucratoare de Luni pana Vineri.

In localitatile din afara ariei de acoperire a curierului (unde curierul percepe km suplimentari), coletele vor fi livrate prin Posta Romana unde taxa de transport este fixa, indiferent de localitate.

Termenul de livrare este orientativ si se aplica doar produselor care se afla pe stoc in momentul depunerii comenzii. Pentru produsele care au specificata o alta data de livrare in descrierea produsului, termenul de livrare se scurge din momentul datei precizate. Termenul exact de livrare se va comunica clientului dupa depunerea comenzii si nu poate fi mai mare de 30 de zile din momentul depunerii acesteia.

Daca iti doresti sa primesti coletul a doua zi lucratoare, recomandarea noastra este efectuezi comenzile inainte de ora 16.00.

PLATA

Plata se face Ramburs la primirea coletului. Aceasta modalitate de plata permite achitarea comenzii in numerar in momentul livrarii de catre curier.

In cazul in care curierul nu gaseste pe nimeni la destinatie si nu reuseste sa predea coletul, comanda se va intoarce la sediul nostru. Pentru a incerca o alta expediere destinatarul se obliga sa plateasca pentru ambele expeditii.

Ne rezervam dreptul ca la primul colet neridicat, sa nu mai acceptam plata in sistem ramburs de la aceeasi persoana, la viitoarele comenzi fiind necesara plata in avans, prin virament bancar.