Cautati o pereche de botosei speciali ?

Tocmai i-ati gasit!

Talpa flexibila din TPE

Botosei din oferta noasta au talpa flexibila din TPE certificat non-toxic si parte superioara din bumbac respirabil.

Concept Unic

Conceptul unic al papuceilor tip soseta sustine dorinta de miscare a copiilor printr-o talpa deosebit de moale si un material superior respirabil, care confera o uimitoare senzatie de lejeritate.

Botosei baieti
PRETTY BABY

Despre

Papuceii sunt ideali pentru acasa sau pentru gradinita si reprezinta un minunat cadou pentru copiii mici, incepand din primele zile de viata.

Banda elastica de la nivelul gleznei asigura o incaltare usoara si o fixare mai buna.In interior varful botoseilor asigura spatiul necesar unei miscari naturale a degetelor picioarelor.

Talpa confectionata din TPE fara ingrediente chimice este antiderapanta, cu motive usor proeminente tip fagure, ceea ce confera copilului libertatea de miscare necesara.Acest lucru ii face sa fie ideali pentru spatiile de joaca din interior.

Spre deosebire de talpa rigida a botoseilor clasici, botoseii din oferta noastra au brant flexibil si tratat antibacterian. Materialul cauciucat al talpii este non-toxic 100% si asigura confort termic ridicat. Cu siguranta o alegere perfecta pentru un parinte responsabil.

Botoseii sunt confectionati din 80% bumbac, 16% spandex, 2% fire din cauciuc, 2% fire poliuretanice, toate fiind non-toxice. Botoseii se curata foarte usor, inclusiv in masina de spalat si se incalta rapid, asemenea unei sosete; fara sireturi, capse, catarame sau alte elemente ce ar putea reprezenta posibile riscuri de accidentare pentru cei mici.

calut balansoar

Clasicul calut balansoar din lemn are darul de a deveni rapid indragit de copiii din generatii aflate la sute de ani distanta unii fata de altii.

Versiunea pe care v-o propunem este una atent elaborata, realizata manual si finisata pana in cele mai precise detalii si 100% sigura pentru copii.

Cu ajutorul unui calut balansoar din lemn visele copiilor devin realitate.Pentru ca nimic nu este mai familial decat legaturile puternice care nasc din dragoste si din valoarea unui cadou minunat.

Calutul Balansoar din Lemn  este o jucarie transformabila, cu dublu rol, realizata cu migala din lemn natural.

Partea inferioara se detaseaza astfel ca poneiul poate fi folosit pe post de balansoar sau direct pe roti. Acest lucru este extrem de util deoarece corespunde diverselor stadii de evolutie ale copiilor.